![]() |
|
||
|
|||||||
Konu : Mutfak |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|
#1 (permalink) | ||
|
Yeni Üye
|
Mutfak
Merhabalar; İstanbul'da mutfak imalatı yapan, daha önce çalışıp memnun kaldığınız imalathane var mı? Dekorasyonunu yapacağım yerlerde beraber çalışabileceğim, sürelere ve verilen sözlere sadık, temiz çalışan mutfakçıya ihtiyacım var. Modern mutfak modellerine uyum sağlamış olması gerekiyor. Yani bilinen markaların vitrinlerde gördüğümüz modern mutfaklarını veya benzerlerini yapabilmeli... Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim. Selamlar; | ||
|
|
|
|
|
#2 (permalink) | |
|
Katılımcı Üye
|
Alıntı:
| |
|
|
|
|
|
#3 (permalink) |
|
Yeni Üye
|
Mutfak Tasarımıyla uğraşıyorsun galiba bende bazı mutfak tasarımı örnekleri var. işine yarayabileceğini düşündüm...
[Linkleri görebilmeniz için üye olmanız gerekmektedir. Üye olmak için TIKLAYIN...] |
|
|
|
|
|
#4 (permalink) |
|
Paylaşımcı Üye
|
Arkadaşın verdiği fotoğraflar içerisinde gerçekten çok hoş tasarımlar var. yalnız fotoğraflar biraz eski galiba.. Günümüzün moda anlayışına ters bazı unsurlar var.. Mutfak mobilya işiyle de uğraştığımız için konuyla yakından ilgiliyim; İnşaat müh. olmama rağmen. Hatta şu anda imalathaneden yazıyorum.
Tabiki çok marka var ama türkiyede elime geçen kataloglardan gördüğüm kadarıyla eurodecor ve lineadecor övgüyü hakediyorlar. tabii bizim firmada ![]() Aşağıdaki linklerden katalog indirebilirsiniz... pdf formatında. [Linkleri görebilmeniz için üye olmanız gerekmektedir. Üye olmak için TIKLAYIN...] [Linkleri görebilmeniz için üye olmanız gerekmektedir. Üye olmak için TIKLAYIN...] [Linkleri görebilmeniz için üye olmanız gerekmektedir. Üye olmak için TIKLAYIN...] BU ARADA SN. PELİK, HALA İSTANBUL'DA MUTFAK İMALATÇISI ARIYORSANIZ, ÜNİVERSİTEDEN ARKADAŞIM VAR . BÜYÜK İŞLER DE YAPIYORLAR, MUTFAKTA. BİLDİĞİM KADARIYLA BAZI KOÇTAŞ'IN AHŞAP KISIMLARINI YAPIYORLAR.. KEMER COUNTRY'DE DE BAYA BİR İŞ YAPTILAR. FİRMASININ İSMİ KARİNA. İLGİLENİRSENİZ ADRES VE TELEFONLARINI VEREBİLİRİM.. Saygılarımla.. |
|
|
|
|
|
#6 (permalink) |
|
YAPI DANIŞMANI
|
[Linkleri görebilmeniz için üye olmanız gerekmektedir. Üye olmak için TIKLAYIN...]
irtibata geçebilirsiniz. |
|
|
|
|
|
#7 (permalink) |
|
Yeni Üye
|
Merhaba Pelık hanım. Oncelıkle projenızde gec kalmısmıyımdır bılemıyorum hala arayısınız suruyormu bayadır foruma gırmedıgım ıcın gec kalmısta olabılırım. Ancak ben hala arayıs ıcınde oldugunuzu var sayarak sıze Benım uygulama projelerımde calısmıs oldugum ımalathaneyı onerıcem. Hatta ıkı yerle calısıyorum ısın duzeyıne gore degısıyor. Atolyenın bırı Kaynarca bu ımalathane daha duz ıslerı uygular, ıkıncısıde Cengelkoyde. Eger bu atolyeyı tercıh edersenız calısma bakımından asla sıkıntı yasamazsınız bılhakıs ben hıc yasamadım. Sorunsuz ıs yaptırmak ıstıyorsanız benımle ırtıbata gecebılırsınız.. [Linkleri görebilmeniz için üye olmanız gerekmektedir. Üye olmak için TIKLAYIN...]
|
|
|
|
|
|
#9 (permalink) |
|
Yeni Üye
|
merhaba arkadasım istersen şu web sayfasını bir incele,mutfak banyo mobilya komple ev dekorasyonu,hemde gerçek ahşaptan..
web: [Linkleri görebilmeniz için üye olmanız gerekmektedir. Üye olmak için TIKLAYIN...] |
|
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|