+ Konu Cevaplama Paneli
Gösterilen sonuçlar: 1 ile 2 ve 2

Konu: Özür

Yönetici Yard. Volkan Donbaloğlu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Thanks
    477
    Thanked 1.349 Times in 535 Posts

Özür

Merhaba yapisal.net in değerli üyeleri;
    Bugün yaşanan tatsızlıktan dolayı hepinizden, özellikle İsmail Elmalı beyden özür dilerim. Olmaması gereken bir tartışmaydı ama sürekli takip edemediğimden geç gördüm konuyu. "Konuyu aranızda halledin" sözüm aslında direk aaron a idi. Yani ne İsmail beye ne de başka bir kişiye yönetilmiş bir söz değildi fakat telaştan, pek adam akıllı toparlayamadım cümleyi ve yanlış anlaşıldı, daha doğrusu anlatmak istediğimi ben anlatmayı beceremedim. Bu yüzden de sizlerden özür dilerim.

Bu tarz olayların yaşanmasını haliyle kimse istemez fakat, ne yapalım, oluyor.

Tekrar yaşanmaması ümidiyle : )

Sevgiler, selamlar

2. The Following 6 Users Say Thank You to Volkan Donbaloğlu For This Useful Post:

ABRh- (26-05-2009), elmali123 (26-05-2009), Haluk_ (26-05-2009), m.hassan (26-05-2009), MahmutAy (03-06-2009), Y.Yıldırım (26-05-2009)

Konu Yöneticisi The Raider - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Thanks
    76

Arkadaşlar burası mühendislerin, mimarların, üniversite eğitimi almış insanların buluştuğu bir platform... Lütfen mesajlarımızın saygı çerçevesi içerisinde olmasına dikkat edelim... Tartışmalar ve fikir ayrılıkları tabi ki olabilir ancak seviyesiz konuşmaların yeri konuların altı değildir. Ayrıca forumda özel mesaj yazarak kimsenin huzurunu bozmadan da meseleler halledilebilir... Sözlerimde kimseyi kastetmiyor tüm forum üyelerine sesleniyorum...

Herkese gösterecekleri ilgiden ötürü şimdiden teşekkür eder saygılar sunarım...

+ Konu Cevaplama Paneli