+ Konu Cevaplama Paneli
3. Sayfa - Toplam 3 Sayfa var
BirinciBirinci 1 2 3
Gösterilen sonuçlar: 21 ile 23 ve 23

Konu: Forumda yeralan: projelendirme, fiyat sorma, proje isteği gibi sorularla ilgili ....

Uzman Üye
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Thanks
    318
    Thanked 1.206 Times in 435 Posts

Arkadaslar aklıma gelen kişilerin isimlerini yazdım ancak bu konu ile ilgli yorumda bulunmadılar yada fırsatları olmadı.Forumumuzdaki diger uyelerimizde goruslerini bildirmediler.Dedigim tarih itibari ile bugun ortaya bir sonuc cıkarmamız gerekiyordu.Sonucu acıklamadan once bu konuya ilgi duyan ve degerli dusuncelerini paylasan;

Ç.ÇALIK
    Mahmut AY
    Agrought
    ÇELİKKOLLU
    A.Gökhan ALPTEKİN
    Yapı Mühendisi
    Raphsody
    JanSerey
    Sivil
    arc07

teşekkür ederim.Degerli dusunceleriniz sayesinde ortaya cıkan sonuc 3 kişi herhangi bir kısıtlama yapılmasın,8 kişi ise birim fiyat,yaklasık maliyet gibi sorulara cevap verilip diger proje istegi,fiyat alma gibi sorulara cevap verilmesin demektedir.

Sonuc itibariyle yaklasık maliyet,birim fiyat gibi soruların oldugu konuların silinmemesine(konunun kilitlenmemesine),bunun dısında proje istegi,acil yardımm,fiyat alma gibi soruların bulundugu konuların ise konuların altına not duserek silinmesine(kilitlenmesine) karar verilmiştir.Bu noktadan itibaren forumumuzdaki moderatör,editör,yardımcı yöneticilerin bilgisine sunuyorum...

Bu yapmıs oldugum bir nevi anket gibi.Bazı uyelerimiz bu yaptıgım seyin sacma oldugunu dusunebilir.Herkesin fikrine saygı duyuyorum.Ancak benim burda bunu yapma sebebim gerek forumun daha iyi hal alması gerekse ki bence en önemlisi mesleki saygınlıgımızın bir nebze olsun geri kazanılması,ihtiyac sahibi kişilerin fiyat sorumunu burda yapmaması kendi bulundugu sehirdeki mühendis ve mimarlara yönlendirilmesiydi...

Saygılarımla...

İyi Çalışmalar...

2. The Following 2 Users Say Thank You to M.Kemal VARCIN For This Useful Post:

JanSerey (01-01-2009), sivil (07-01-2009)

Uzman Üye
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Thanks
    129
    Alıntı M.Kemal VARCIN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yorumda bulunmadılar yada fırsatları olmadı.
    Bu bizim meslektaşların doğasında var.Her şeyden şikayetçi olurlar ama çözüm zamanında hiç biri ortada olmaz.(Bakınız oda seçimleri)

4. The Following 2 Users Say Thank You to Yapı Mühendisi For This Useful Post:

Ç.ÇALIK (01-01-2009), M.Kemal VARCIN (01-01-2009)

Yönetici Yard. Volkan Donbaloğlu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Thanks
    477
    Thanked 1.349 Times in 535 Posts

Ben aynı şeyi tekrardan farklı bir isimde yazmamak için, kabul ettiğim görüşe teşekkür ettim. Yani o görüşteyim. Evet, katılıyorum demekten daha iyi geldi.

+ Konu Cevaplama Paneli