+ Konu Cevaplama Paneli
Gösterilen sonuçlar: 1 ile 4 ve 4

Konu: niye boyleee :(

anl
    anl isimli üyemiz çevrimdışıdır. (Offline)
    Yeni Üye
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Thanks
    2

niye boyleee :(

arkadaslar,onemli bir sorunum var ve kimseye ulasamıyorum.forumda herhangi bir baslıkta da cvp olacak birsey goremedim,birileri cvplarsa sevinirim.

sektorel haberlere herkes haber ekleyemiyor mu? ben denedim ekleyemeyecegimi anlatan bir msjla karsılastım,arkadasımdan rica ettim o da ekleyemiyor.sektorel haberlere belirli kisiler mi konu acabiliyor ya da belli bir msj sayısını doldurmamız filan mı gerekiyor?

Paylaşımcı Üye
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Thanks
    0
    ben normal bir yerede konu açamıyorum...yardım please...!

anl
    anl isimli üyemiz çevrimdışıdır. (Offline)
    Yeni Üye
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Thanks
    2
    sizin durum benden de vahimmis

ayrıca ben moderatore ulasabildim de,uyelik yetkilerimden dolayı yazamıomusum,admin de duzeltemiomuss.neden?site basta ole tasarlanmıs da ondanmısss.

ben de niye haberlere hep aynı kisi gonderio hbr diodum,meger sadece ona hak tanınmıs demek ki ondanmıs hala haksızlık oldugunu dusunuyorum.adminnn cabuk gel askerden noluuuurrr

Yönetici MahmutAy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Thanks
    97

Alıntı anl Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    arkadaslar,onemli bir sorunum var ve kimseye ulasamıyorum.forumda herhangi bir baslıkta da cvp olacak birsey goremedim,birileri cvplarsa sevinirim.

sektorel haberlere herkes haber ekleyemiyor mu? ben denedim ekleyemeyecegimi anlatan bir msjla karsılastım,arkadasımdan rica ettim o da ekleyemiyor.sektorel haberlere belirli kisiler mi konu acabiliyor ya da belli bir msj sayısını doldurmamız filan mı gerekiyor?
    Sektörel haberler başlığına sadece yöneticiler haber ekleyebiliyordu. Bunun sebebide insanların çok alakasız ve gereksiz konuları haber diye eklemesi ve bunların ana sayfada çıkmasıydı. Fakat yeni portalımızın da açılmasıyla artık haber editörü alımlarımız başlayacaktır.

Avantajlarından faydalanın
    Yapisal.Net sitesinde bulunan içeriğin eklendiği her sayfada sitemizin linki yayınlanmadan paylaşımı yasaktır. Bu tür kaynak link verilmeden yapılan paylaşımlarda yasal haklarımız kullanılacaktır.

+ Konu Cevaplama Paneli