![]() |
|
||
|
|||||||
Konu : niye boyleee :( |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|
#1 (permalink) | ||
|
Yeni Üye
|
niye boyleee :(
arkadaslar,onemli bir sorunum var ve kimseye ulasamıyorum.forumda herhangi bir baslıkta da cvp olacak birsey goremedim,birileri cvplarsa sevinirim. sektorel haberlere herkes haber ekleyemiyor mu? ben denedim ekleyemeyecegimi anlatan bir msjla karsılastım,arkadasımdan rica ettim o da ekleyemiyor.sektorel haberlere belirli kisiler mi konu acabiliyor ya da belli bir msj sayısını doldurmamız filan mı gerekiyor? | ||
|
|
|
|
|
#3 (permalink) |
|
Yeni Üye
|
sizin durum benden de vahimmis
![]() ayrıca ben moderatore ulasabildim de,uyelik yetkilerimden dolayı yazamıomusum,admin de duzeltemiomuss.neden?site basta ole tasarlanmıs da ondanmısss. ben de niye haberlere hep aynı kisi gonderio hbr diodum,meger sadece ona hak tanınmıs demek ki ondanmıs hala haksızlık oldugunu dusunuyorum.adminnn cabuk gel askerden noluuuurrr
|
|
|
|
|
|
#4 (permalink) | |
|
Yönetici
![]()
|
Alıntı:
[Linkleri görebilmeniz için üye olmanız gerekmektedir. Üye olmak için TIKLAYIN...] sitesinde bulunan içeriğin eklendiği her sayfada sitemizin linki yayınlanmadan paylaşımı yasaktır. Bu tür kaynak link verilmeden yapılan paylaşımlarda yasal haklarımız kullanılacaktır. ______________________________________
| |
|
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|