![]() |
|
||
|
|||||||
Konu : Alt Yapi Da Varr... |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|
#1 (permalink) | ||
|
Üye
|
Alt Yapi Da Varr...
arkadaşlar inşaat mühendisliği sadece üst yapı üretimi ve çözümüyle ilgilenmemeli.alt yapı da önemli bir daldır.içmesuyu,kanalizasyon,yagmursuyu..... ama forumda bunlarla kimse ilgilenmiyor ve dolayısıyla bilgi paylaşımı olmuyor. halbuki altyapıda türkiyenin ihtiyacı cok fazla. bilgili arkadaslar lütfen konu acıp paylaşım yapsınlar.üst yapı kadar altyapıyı da ilerletelim. | ||
|
|
|
|
|
#2 (permalink) |
|
Yönetici
![]()
|
tabiyki dediğin doğru ama bizde herşeyi yapamıyoruz. her konuya yetişemiyoruz. siz de hak verirsiniz ki ben yönetici olarak forumun teknik boyutu ve tanıtımlarıyla ilgileniyorum ağırlıklı olarak diğer mod ve süper mod arkadaşlar da elinden geleni yapıyor zamanla inşallah daha geniş bir içeriğe sahip oluruz.
[Linkleri görebilmeniz için üye olmanız gerekmektedir. Üye olmak için TIKLAYIN...] sitesinde bulunan içeriğin eklendiği her sayfada sitemizin linki yayınlanmadan paylaşımı yasaktır. Bu tür kaynak link verilmeden yapılan paylaşımlarda yasal haklarımız kullanılacaktır. ______________________________________
|
|
|
|
|
|
#3 (permalink) |
|
Üye
|
evet bu konuda haklısınız kendimizi belli bir alana kanalize etmek çok yanlış. mesela şuan ben menfez projesi yapmaya çalışıyorum. ne bu konuyla ilgili birikimim nede elimde döküman var.
çok basit bilgilerde olsa arkadaş bilgilerini paylaşırlarsa yada proje gönderirlerse, ayrıca menfezle ilgili olarak anlamını bilmediğim parafuy diye bir terimle karşılaştım bilgili arkadaşlar beni bilgilendirirlerse çok makbule geçer |
|
|
|
|
|
#4 (permalink) |
|
Forum Yöneticisi
|
paylaşımlarınızı aşağıdaki başlık altında yapabilirsiniz başta özge arkaşımız olmak üzere konuya yorum yazan yazmayan tüm arkadaşların paylaşımlarını bekliyorum
http://www.insaatforumu.com/forum/sh...=8050#post8050 |
|
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|