![]() |
|
||
|
|||||||
Konu : Niye avatar kullanamıyorum?? |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|
#1 (permalink) | ||
|
Paylaşımcı Üye
|
Niye avatar kullanamıyorum??
Kontrol panelinde avatar bölümünde avatar kullanma bölümü sürekli işaretli duruyor ve bu kutucuğu bir türlü deaktif edemiyorum.Lütfen birisi nasıl avatar kullanacağımı tarif etsin???? /-/-/-/-/-/-/-/-/-/-/-/-/-/-/-/-/-/-/-/-/-/-/-/-/-/-/-/-/-/-/-/-/-/-/-/-/-/-/-/ !!! Arkadaşlar bu site kısıtlı imkanlarla ayhakta durmaya çalışıyor. hem avatar kullanmanız ek bir internet alanı kullanmamıza hem de ek bir bant genişliği kullanmamıza yol açar. bu da ek bir maliyet getirir. bu sebepten dolayı üzülerek söylüyorum ki şimdilik avatar ekleme izni verilmeyecektir. !!! Mahmut AY İnşaat Forumu Yöneticisi /-/-/-/-/-/-/-/-/-/-/-/-/-/-/-/-/-/-/-/-/-/-/-/-/-/-/-/-/-/-/-/-/-/-/-/-/-/-/-/ Konu Mühendis tarafından (22-11-2006 Saat 12:52 ) değiştirilmiştir. | ||
|
|
|
|
|
#10 (permalink) |
|
Yönetici
![]()
|
Arkadaşlar bu site kısıtlı imkanlarla ayhakta durmaya çalışıyor. hem avatar kullanmanız ek bir internet alanı kullanmamıza hem de ek bir bant genişliği kullanmamıza yol açar. bu da ek bir maliyet getirir. bu sebepten dolayı üzülerek söylüyorum ki şimdilik avatar ekleme izni verilmeyecektir.
[Linkleri görebilmeniz için üye olmanız gerekmektedir. Üye olmak için TIKLAYIN...] sitesinde bulunan içeriğin eklendiği her sayfada sitemizin linki yayınlanmadan paylaşımı yasaktır. Bu tür kaynak link verilmeden yapılan paylaşımlarda yasal haklarımız kullanılacaktır. ______________________________________
|
|
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|