ben de üzülerek avatar istiyorum madem bize verilmiyor yöneticiler de avatarlarını silsin herkes eşit haklara sahip olsun. hem forum görsel olarak ne kadar iyi hitap edebilirse o kadar tutulur.saygılarımla..
ben de üzülerek avatar istiyorum madem bize verilmiyor yöneticiler de avatarlarını silsin herkes eşit haklara sahip olsun. hem forum görsel olarak ne kadar iyi hitap edebilirse o kadar tutulur.saygılarımla..
tevekkül +1.... avatar istediğimden değil sade eşitlik açısından....tevekkül Nickli Üyeden Alıntı
mahmut bu konuyla ilgili bir görüşelim. olay host ise çözümü hazır. onun dışında başka bir şey bile olsa hallederis...
BENİM ANLAYAMADIM KONU: BİZ DE DENEME MODUZ bize de yok![]()
avatar bu kadar önemli mi ki? Herkes avatar isteyip duruyor.... Olmuş yada olmamış ne fark eder? Ama eşitlik daima sağlanmalı....
ARKADAŞLAR BEN BİR OLARAK BY_AMORASI ANLIYORUM
SİTENİN HER TÜRLÜ AÇIĞI OLABİLİR
SİZ NE KADAR AÇIĞI YOK DESENİZ BİLE AÇIĞI OLMAYAN SİTE YOKTUR
AVATAR KOYMAKTA BİR SİTEĞİ AÇIĞI YARATABİLİR
Konu İsmail SeKBaN tarafından (04-10-2006 Saat 02:06 ) değiştirilmiştir.
MahmutAy Nickli Üyeden Alıntı
Adminin söylediği gibi şimdilik malaesef avatar yüklenemiyor. Lütfen bu konuyu büyütmeyiniz...
Bilgi paylaştıkça çoğalır.Lütfen forum kurallarını okuyunuz.Soracağınız soruyu önce forumda arayınız.Bulamadığınız takdirde forumda sorunuz.Teşekkür etmek için lütfenbotununu kullanınız.
Türkçe karakterler kullanmaya özen gösteriniz.Büyük harflerle konu açmayınız.Açtığınız konular da lütfen kaynak belirtiniz.Forumda Mp3. Crack vb. dosyalar paylaşmak yasaktır.[[[ Mühendis ]]]
...
yönetim olarak bizde mi kullanmasak...
şaka bi yana...
açıklaması üst POST larda TEKRAR tekrar yapıldı...
bence avatarım olmadığı daha iyi forumun görsel olarak nsıl bir çizgi içinde olduğunu gösteriyo ciddiyet var ilk bakışta .. ben forumun diğer sitelr gibi afilli avatarlarla kirlenmesini istemiyorum olmasın hatta yönetimde silsin avatarları!...zaten kullanıcı isimleri renkli avatara ne hacet dmi amaby_fenaaa ilk başta senden başlayalım!
Paylaş